Alles Is Nu Festival – Dag 1: Benny Sings, S10 & meer

vr 19 nov 2021
 — 
Philharmonie
Deuren: 19:30
 — 
Start: 20:15

Let op: Locatie: Philharmonie

De Haarlemse zalen Patronaat en Philharmonie gaan in 2021 de samenwerking nog verder uitbreiden met een splinternieuw stadsfestival: Alles Is Nu Festival. Het festival vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 met programmering in beide zalen, waar nieuwe popmuziek van eigen bodem wordt gepresenteerd aan een nieuwsgierig publiek. De eerste namen zijn bekend: Diggy Dex, Merol, Benny Sings, Bente, S10, Linde Schöne, Wies en Raw Roets.

De voorverkoop start zaterdag 10 juli vanaf 10.00 u via deze link.
Deze dag vind je Benny Sings en S10 in Philharmonie.

De kaartverkoop start 10 juli om 10:00 via Ticketmaster.
Alles Is Nu wordt mede mogelijk gemaakt door Patronaat, Philharmonie Haarlem en Pot Jonker Advocaten.

Vrijdag dagkaart: € 28,- inclusief servicekosten
Zaterdag dagkaart: € 36,- inclusief servicekosten
Passepartouts: € 51,50 inclusief servicekosten.


Bezoek de website
Benny Sings

Support

Benny Sings

Voor het eerst verwelkomen we Benny Sings in Haarlem!
Zijn stijl herken je uit duizenden: Benny Sings maakt luchtige, lo-fi popsongs, geïnspireerd door hiphop, soul en jazz. Na de release van zijn debuutalbum bleef hij in de loop der jaren stoïcijns bezig met het schrijven, produceren en uitbrengen van muziek; voor zichzelf, voor andere artiesten én in opdracht voor films, series en commercials. Met de tijd groeide langzaam maar zeker zijn bekendheid in het buitenland, met als klap op de vuurpijl doorbraak-hit 'Loving Is Easy' uit 2017, die hij schreef met Rex Orange Country. Even later tekende hij bij het iconische Amerikaanse label Stones Throw Records, waar ook artiesten als J Dilla, Madlib, Kiefer en Dâm-Funk bij aangesloten zijn en bracht hij via deze weg twee albums uit: 'City Pop' (2019) en 'Music' (2021). Op deze laatste werkte hij onder andere samen met Mac DeMarco, Tom Misch en Cautious Clay.
s10

Support

s10

Na een uitverkochte show in augustus komt s10 terug naar Patronaat tijdens Alles Is Nu! Met meeslepende teksten en donkere producties vertelt ze haar meest persoonlijke verhalen. Dit doet ze met rap, zang en spoken word. In haar muziek neemt ze de luisteraar mee in haar woelige mentale belevingswereld, maar laat ze tegelijkertijd haar veelzijdigheid horen op een aantal van haar dansbare tracks. De Volkskrant noemde S10 “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop” en voor haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd ze beloond met een Edison in de categorie ‘Alternative’. In 2020 verscheen 'Vlinders', een nieuw album dat voortbouwt op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse Zangeres.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Alles Is Nu wil nieuwe popmuziek naar Haarlem brengen, in de 2 mooiste zalen van de stad!
Het is de eerste editie, maar vanaf dat moment gaat Alles Is Nu jaarlijks plaats vinden!
Bij Alles Is Nu staat de artiest, tekst en verhaal centraal. Elke act heeft een bijzonder verhaal!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →