80’s Onbeantwoord

80's is terug met een spelshow én dansfeestje!
Dit evenement is 18+
za 19 feb 2022
Stage 1
€ 12,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Goed nieuws! Dit concert in Stage 1 kan doorgaan! Lees hier alles over coronatoegangsbewijzen, eindtijden en andere maatregelen.

Je bent welkom! We vragen je bij dit evenement bij de deur om een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs in de Corona CheckApp), en om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Het nieuwe tijdschema is:
19:30 open
20:00 aanvang 80’s Onbeantwoord
00:00 – 01:00 dansen met Triomf!
01:00 verwacht einde

Het onbeantwoorde gevoel dat je graag stiekem wil dansen in Patronaat buigen ze om naar iets nieuws, iets speciaals!

80’s Verantwoord is er óók in tijden van anderhalve meter afstand. Helemaal op maat gemaakt voor de 80’s Verantwoord liefhebber om zittend van te genieten. 80’s Onbeantwoord transporteert je terug naar het decennium van neon-licht, Rubiks Cubes met een glaasje Pisang Ambon en dat allemaal verantwoord met 80’s Onbeantwoord!

Neem je vrienden mee en geniet van deze luchtige, humoristische 80’s quiz en muziek met een heerlijk drankje erbij. 80’s Onbeantwoord kan niet wachten je weer te zien!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.
Kaarten van voorgaande 80’s Verantwoord edities zijn niet geldig voor dit evenement.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

80's Verantwoord werd voor het eerst georganiseerd in EKKO, Utrecht.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →