023TECHNO: Layton Giordani & Victor Ruiz

Dender het nieuwe jaar in met maar liefst twee techno-headliners
Dit evenement is 18+
za 10 feb 2024
Stage 1
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

023TECHNO dendert het nieuwe jaar in met een dubbeldikke editie met maar liefst twee headliners. Layton Giordani en Victor Ruiz zijn de rijzende sterren van de peak-time techno scene en draaien op zaterdag 10 februari beiden een set van maar liefst twee uur, natuurlijk draaien de vertrouwde residents van 023TECHNO de zaal vakkundig warm.

Layton Giordani stond al lange tijd op het verlanglijstje van 023TECHNO. Layton is één van de absolute smaakmakers van de nieuwe lichting techno DJs. Zijn eigen producties zijn een uiterst verfijnde mix van stuwende beats en hypnotiserende soundscapes. Techno-heavy-weight Adam Beyer pikte zijn sound al snel op en lijfde hem in bij de Drumcode familie waar hij een hele rits klinkende releases op zijn naam heeft gezet. Inmiddels reist Layton de hele wereld over en stond hij tijdens de laatste editie van ADE back-to-back met Awakenings-koning Adam Beyer. In Patronaat sluit Layton de nacht af met een heerlijke solo set van maar liefst twee uur.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →