koop tickets
Za 23-05   |  PATRONAAT  |  Open 19.30 u - Aanvang 20.30 u  |  € 13,- vvk ex fee / € 16,- deur

Hans Dulfer

Hans Dulfer

Hans Dulfer behoeft eigenlijk geen introductie als één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. De enige jazzmuzicus die zowel in Nederland als in Japan gouden platen wist te behalen. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends, maar blijft altijd jazzmuzikant in hart en nieren. Jarenlang opereert hij als podiumdier pur sang en komt het maken van platen op het tweede plan. Als hij daar in de jaren negentig eindelijk serieus werk van maakt volgt grootschaliger succes in Nederland en een heuse sterrenstatus in Japan. Tough Tenor en PapaCandy Hans Dulfer wordt dit jaar 75, en viert dat met een groovend Rondje Nederland, waarbij zaterdag 23 mei Haarlem wordt aangedaan!

Let op: wie vanavond aanwezig is bij dit bijzondere concert in Patronaat, kan zomaar hoogstpersoonlijk door Hans Dulfer worden uitgenodigd voor zijn intieme 75-Party, op 28 mei in Amsterdam. Meet & greet - leuker dan dit komen ze niet!

 

Let op: voor dit concert zijn - uitsluitend aan onze kassa - kaartjes met BIEB-korting te koop, voor leden van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland (ook in de voorverkoop)