• hits
  • feest

Za 28-10 | Patronaat | Open: 22:00 - 04:00 u | € 19,80 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50) | 18+

Halloween:
Vunzige Deuntjes
Fiesta Macumba
Je Suis EenergyThe Upside Down

Halloween

Trick or treat? Het is weer hoogste tijd voor ons jaarlijkse Halloween verkleed-feestje! Wie komt er 28 oktober met ons griezelen? De grote zaal is het spookhuis van Vunzige Deuntjes, en de twee zaal staat in het teken van 'Dia de los Muertos' met Fiesta Macumba! Dus ook deze Halloween de lekkerste Música Latina, zoals ze het in Zuid- en Midden Amerika vieren. 

Je Suis Energy presenteert deze Halloween de Derde en Vierde Zaal van Patronaat, met als thema 'Coulrofobia', oftewel de angst voor clowns! Vind jij die geschminkte lachebekken ook doodeng? Je bent niet de enige!
De bovenste verdieping wordt omgebouwd tot Ballin' Bak! Duik erin als een volleerde acrobaat, train die chest met een borstcrawl of geniet van een ballenbak-body massage. En dat alles onder het genot van de Je Suis Energy dj's. Balls out!

Liefhebbers van Stranger Things zitten komende Halloween helemaal goed. Niet alleen verschijnt er een nieuw seizoen van de serie, maar tijdens Halloween in Patronaat kun je zelf The Upside Down in! Begeef je richting het loading dock om dit parallelle universum te betreden, wij zorgen voor een zaklamp...

De Super early tickets van € 7,50 zijn nu uitverkocht! Evenals de voorraad Earlybirds (12,50). Er zijn nu alleen nog de reguliere tickets (17,50), zo lang de voorraad strekt. 

Let wel op: niet verkleed is geen entree!