• rock
  • pop

Do 16-11 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 14,10 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

HausmaggerThe Irrational Library Band

Hausmagger + The Irrational Library Band

Catchy, hollandstalige songs die, behalve dat ze gewoon schijtgoed zijn, tevens als een tekstueel handvat voor de liefde en het leven in het algemeen kunnen dienen. Je kan HAUSMAGGER kennen van Tedje ‘Rembo’ Hausmagger van Rembo & Rembo, ex-TV-ster, freelance steno-dichter en Surf Extraordinair Gymnastiekleraar. 

Henk- Jan Smits: “… ik kan niet direct zeggen dat ze de X-Factor hebben, maar bij vlagen krijgen ze van mij n vette XXX-rate!…” (Bron: Wandelgang Mediapark)

Yolanthe: “… Ik ben ooit eens met die zanger en de boeker in een hotelkamertje beland, terwijl het me eigenlijk om de drummer ging…” (Bron: Visagie Omroep Max)

Gerard Joling: “… ik ben ooit eens met die bassiste in een hotelkamertje beland, terwijl het me eigenlijk om de chauffeur en de drummer ging…” (Bron: Sauna West)

Vader Abraham: “… HAUSMAGGER? Nooit van gehoord, maar ik moet toegeven dat ik n beetje doof begin te worden… Om eerlijk te zijn hoor ik helemaal niks meer… ” (Bron: Lage Erf-Brug, Rotterdam)

Een nieuw muzikaal project rondom de expat American/born again Haarlemmer spoken word dichter Joshua Buambarten. The Irrational Library Band: "Spoken soul rock and roll boogie for your brains funked up freedom party protest music. Allright!".  Tijdens de popronde 2017 tourden zij eerder dit jaar al door het hele land met hun alternatieve mix van spoken word en funck rock.

ook interessant